Maksut

Hyväksymme useita turvallisia maksutapoja

bank

PANKKILANKA

Kun kassat on suoritettu, näet tilausvahvistussivun, jossa on IBAN (kansainvälinen pankkitilinumero) ja BIC (SWIFT) -koodi. Saat myös vahvistussähköpostin, joka sisältää siirron tekemiseen tarvittavat tiedot. Liitä maksusyyksi tilausnumerosi.
paypal

PAYPAL

Hyväksymme maksut myös PayPalin kautta, joka on laajalti käytetty ja turvallinen verkkomaksutapa. Valitse PayPal-vaihtoehto kassaprosessin aikana, niin sinut ohjataan PayPal-sivustolle suorittamaan maksu. Jos sinulla on PayPal-tili, kirjaudut sisään suoraan ja voit suorittaa maksun. Jos sinulla ei ole PayPal-tiliä, voit silti maksaa luottokortillasi PayPalin kautta.

Kun maksu on vahvistettu, tilauksesi käsitellään.

Tilaukseen syötetyn toimitusosoitteen on välttämättä oltava sama kuin Paypalin toimitusosoite; muuten toimitus ei ole mahdollista.

ALIPAY

ALIPAY

Alipay on laajalti käytetty mobiilimaksualusta Kiinassa, ja sitä ylläpitää Alibaba Group.

Jos haluat käyttää Alipayta, toimi seuraavasti:

  1. Valitse sivustollamme kassalla Alipay maksutavaksi. Sinut ohjataan turvalliselle Alipay-maksusivulle.
  2. Todista maksusi noudattamalla Alipayn kassasivulla olevia ohjeita. He voivat pyytää sinua antamaan vahvistuskoodin tai antamaan lisätietoja tapahtuman suorittamiseksi.
  3. Kun olet vahvistanut maksusi Alipayssa, sinut ohjataan verkkosivustollemme, jolta saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot.
wechat

WeChat

WeChat Pay on mobiilimaksujärjestelmä, jonka on kehittänyt WeChat-viestisovelluksen takana oleva yritys Tencent.

WeChat Payn avulla asiakkaat voivat suorittaa maksuja nopeasti ja kätevästi käyttämällä WeChat-tiliään.

Voit käyttää WeChat Payta seuraavasti:

  1. Valitse kassaprosessin aikana maksutavaksi WeChat Pay; saat yksilöllisen QR-koodin, joka edustaa maksettavaa summaa.
  2. Kun avaat WeChat-sovelluksen mobiililaitteellasi, sinun tulee skannata QR-koodi sisäänrakennetun skannaustoiminnon kautta ja vahvistaa maksu syöttämällä todennustapasi (esimerkiksi PIN-koodi tai sormenjälki).
  3. Kun tapahtuma on vahvistettu ja varojen siirron jälkeen, tilauksesi käsitellään ja lähetetään ehtojen ja ehtojen mukaisesti.
paypal visa mastercard amex escrowpay dhl fedex paypost ems express
Top